logo-white
  +359 877 09 8230

За компанията

TWISTERWASH предлага оборудване собственоtwister-logo производство, както и услуги по инсталирането му, настройка на програми и съдействие при популяризиране и развитие на вашия проект. Можете да научите повече за това в секцията Услуги. Осем години опит спомогна за постигането на високо ниво на управление и обслужване, адаптиране към изискванията на всеки клиент. Нашата компания създава оборудване за автомивки на самообслужване от висококачествени материали, предоставени от световни лидери в производството на компоненти. Гордеем се с нивото на свършената работа, а клиентите са доволни от развитието на техните автомивки на самообслужване. Резултатът от нашата работа можете да намерите в раздел Нашите проекти.

TWISTERWASH ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Ние самостоятелно произвеждаме оборудване от най-добрите части от европейски компании.
 • Ние автоматизираме всички устройства с модерни почистващи програми, от които нашите клиенти ще имат нужда.
 • Имаме опит в работата с автоматизирани системи за автомивки на самообслужване, така че можем да разберем всеки проблем както от страна на производителя, така и от страна на клиента.
 • Ние създаваме модерно оборудване, което е в състояние да извършва висококачествена работа в областта на почистването и измиването.
 • Ние предоставяме не само самото оборудване, но и съдействие при неговото инсталиране, автоматизация, както и преобразуване на стари автомивки в модерни автомивки на самообслужване, планиране на развитието на вашия проект и увеличаване на приходите.
 • Извършваме профилактика на оборудването и сервиз при необходимост.
 • Ние сме готови да предоставим най-добрия персонал за вашата автомивка, както и да обучим вашите техници на базата на личен опит в производството и поддръжката на автоматизирани системи.
 • Ние ще споделим с вас стандартен проект за автомивки на самообслужване абсолютно безплатно.
 • Имаме опит в създаването на автомивки на самообслужване и тяхното развитие с последващо увеличаване на приходите.
 • Предоставяме оборудване на самообслужване от 2014 г.

ПОВЕЧЕ ЗА СОБСТВЕНИКА НА ФИРМАТА TWISTERWASH:

Компанията TWISTERWASH е основана преди повече от пет години в град Харков. Собственикът на компанията има опит в производството на автоматизирани системи и познава отвътре всички характеристики на разработването на проекти, насочени към автомивки на самообслужване. Той се гордее с успеха на компанията и цени нейната репутация, затова изпраща само опитни и отговорни служители на всеки клиент.

За въпроси относно покупката, поддръжката на оборудването и развитието на вашия бизнес с автомивки на самообслужване можете да се свържете с 0877-098-230 или да пишете на twisterwash.bg@gmail.com

София

бул. Дондуков 23

Работно време

от: 09:00 – 18:00ч.

Контакт:

+(359) 877098230

×

 

Здравейте!

Започнете разговор по WhatsApp

× Как мога да ви помогна?
STILL NOT SURE WHAT TO DO?

We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

  X
  CONTACT US