logo-white
  +359 877 09 8230

С увеличаване брой автомобили по пътищата автомивките стават все по-популярни. Правилното и модерно оборудване ще ви помогне да привлечете възможно най-много нови клиенти и да запазите редовните посетители. В зависимост от вида на автомивката трябва да изберете различно оборудване, но има условно основни елементи за почистване на автомобили. Уреди като перилни прахосмукачки, пенообразуватели, уреди за високо налягане с нагревателен елемент, компресор, система за пречистване на водата и вентилационна система. Модерната технология може да бъде описана по-ясно с примера на фирма TWISTER WASH, която закупува материали само от доказани световни лидери от страни като България, Италия, Германия, Чехия, Англия, Украйна, САЩ.

 

TWISTERWASH произвежда оборудване, състоящо се от следните устройства:

– Сензорни екрани

– Автоматика за управление, автоматизация на главно табло – Термични елементи

– Модули

– Контролери

– Прахосмукачки

– Връзки

– Електромагнитни вентили за ниско налягане

– Електронно управлявани дозиращи помпи

– Помпи за високо налягане и помпи за ниско налягане

– Честотни преобразуватели

– Електрически двигатели

– Пълни почистващи комплекти

– Водопроводни инсталации

– Разплащателни машини, приемници на жетони или монети, банкноприемници

Не трябва да забравяме важността на избора на химикали и професионални почистващи препарати. Почистващите течности трябва да са подходящи за извършваната работа. Например разпенване, лесно изплакване с вода, прах за химическо чистене. Съществуват и разпоредби, които предвиждат изисквания за детергентите, които се използват в оборудването и при работа с ръце. Не забравяйте, че след като тези химикали попаднат във водата, тя трябва да се третира преди повторна употреба или когато се изхвърли в градската канализация.

Важно е да направите избор в посока на висококачествено оборудване, което съответства на съвременния технически прогрес и се състои от материали от най-висока категория. С тези фактори, както и с правилна употреба и почистване, всички устройства ще работят дълго време. Не пренебрегвайте превенцията и проверката.

×

 

Здравейте!

Започнете разговор по WhatsApp

× Как мога да ви помогна?
STILL NOT SURE WHAT TO DO?

We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

    X
    CONTACT US